Guess who’s back

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dängde i röd färg i håret häromdagen. Blondiner har inte roligare – gingers har roligast!

4 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Tack!
   Jag förpigmenterade håret med Revlons färgbomb nr 400 (eftersom mitt hår är blekt) sedan slängde jag i L’Oreals färg 7.4 Mango Intense Copper. Det är mer rött än vad det ser ut på bilden, men det är inget att bli rädd för enligt mig, det tvättas ju ur ganska snabbt 🙂

   Svara
   • Hannah
    Hannah says:

    Okej, tack för ditt svar! Är nämligen rödhårig med men mer åt kopparrött och inte den orangetonade färgen som jag egentligen vill ha! Kanske ska testa den färgen då i samband med färgbomben 🙂

    Svara
    • Ida K
     Ida K says:

     Ja, absolut kan det vara värt! Som sagt är den färgen tokigt röd, så innan den mattas av kommer det vara “för rött”, men sist jag körde på det hade jag en skön orange färg efter den hade runnit ur lite. Var bara försiktig så du inte färgar för mycket lager på lager med permanent färg, då ser topparna astråkiga ut!

     Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *