Makeuplook: Här kommer natten

Om det är något jag trivs i så är det mörkröda läppar. Yes. Sådär blodröda, gärna nästan åt det svarta hållet. Idag har jag haft lite för mycket tid att pilla med sminket så det blev more is more. Alltid när jag kör den här typen av looker skippar jag rouget, dels för att jag har ganska mycket färg i min egen hud (trots att jag är ett lakan) och dels för att jag gillar den där vampyrvampiga looken. Fransarna jag har är från Eyelure, som jag skrivit tidigare är det inga bra “bildfransar” just eftersom de är ganska så glansiga och ser onaturliga ut, lite som syntetfransarna på en porslinsdocka. Fint på riktigt – fult med blixt.

Jag har använt:

Bas
Lancôme Éclat Miracle ”Serum of Light Universal Radiance Booster”
Clinique Superbalanced Makeup Foundation 27 Alabaster
Maybelline Fit Me Concealer nr 15
Make Up Store Microshadow Smog
Färg by Makeupfabriken Matt Shadow Gräddkola
Make Up Store Loose Powder Vanilla

Ögon
Max Factor 2000 Calories Mascara
Make Up Store Microshadow Smog + Färg by Makeupfabriken Kakao (ögonbryn)
Färg by Makeupfabriken Bronce + Choklad
Make Up Store Cake Liner Black

Läppar
Make Up Store Devil
Viva La Diva Goth

dark2x darkx

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *