Hejdå jobb och en uppdatering

Valde att tacka nej till jobbet jag fick igår pga att arbetsplatsen inte verkade tillräckligt seriös, har mycket dåligt rykte, lön och ligger långt bort. Glad att det kröp fram. Detta betyder dock att jag letar annat och är ledig för frilansuppdrag exakt när som helst!

Har uppdaterat min blogg med prislistor, kontaktuppgifter, tidigare klienter och länk till min portfolio! Se högst upp på sidan!

För dig som är privatperson och bor inom Örebro är det bara att maila eller ringa mig för bokningar, bor du en bit från går det också bra, då tillkommer resekostnader. Jag gör bröllops-, bal-, fest-, dagsmakeup och konsultation/kurs samt formning och färgning av ögonbryn och fransar.

Nedan smink och hår på brud och brudgum av mig.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *