Hurricane Love and some burgers

Nu har jag varit hemma sjuk i tre dagar och ska jobba imorgon. Ni vet ju hur det är – man sover skitlänge om dagarna (eller jag gör i alla fall), så vips var dygnet vänt. Ska bli spännande att se när jag somnar. Nu väntar jag på att le wild boyfriend shall appear med en burgare. Inga skuldkänslor här inte!

hamburger make up

Eftersom detta blivit ett icke sminkrelaterat inlägg kommer ett tips på lite musik! Min vän Babas pojkvän spelar trummor i bandet Hurricane Love. De är fantastiskt bra! Lyssna här och kolla in deras videor på Facebook.

(Försökte klistra in en video direkt, men det funkade tyvärr inte…)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *