Imperfections makes you perfect

Något jag gillar är när folk har små saker som är “fel” eller “fult”, för mig bidrar det till att förstärka en skönhet. En modell med sneda tänder, stora öron eller kanske trubbig näsa är bara jättefint!

Jag har ett par fuldrag, men jag tror att mest framträdande är alla ärr och blåmärken jag har, ett av dem sitter i pannan. Ser ni det vita strecket? Det brukar aldrig synas på bild, men här tittar det fram!

Vad har ni för fuldrag som bidrar till er skönhet? Berätta! Jag är nyfiken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Krokiga näsor är ju kanske det finaste jag vet! En perfekt näsa tar bort all karaktär från ansiktet 🙂 sedan det där med tänder är en smaksak, mina är sneda och krokiga, hatade det förr, men nu tycker jag bara att de är charmiga! Hoppas du också kommer tycka likadant om dina i framtiden!

   Svara
   • EmmaSaga
    EmmaSaga says:

    Tycker dina ser coola och snygga ut! Mina är okej ibland och ibland inte. Det beror på vilket humör jag är på. Men jag hoppas att jag kan vänja mig vid dom på ett bra sätt tillslut. Min man älskar dom haha 🙂 Jag tycker också att krokiga näsor har sin charm!

    Svara
    • Ida K
     Ida K says:

     Det där känner jag igen mig i! Någon gång ska jag ladda upp en asgarvbild så får du se på krokiga tänder!
     Det tycker jag med!

     Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] utgångsläge är att jag har ljusrött, färgat hår med en överfärgad gammal blekning efter mitt blonda halvår (riktigt dyrt halvår), som sträcker sig från mitten av håret ned till topparna. Vad detta gör, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 11 =