Intervju med mig!

molkan-intervjuar

Molkan (Malin Hartzell), som bloggar på Damernas Värld, har gjort en intervju med mig, så vill du veta lite mer om vem jag är och vilken som just nu är min “holy grail”-produkt ska du definitivt klicka dig in där! Vill du dessutom bli inspirerad av riktigt snygga sminkningar, så ska du stanna kvar och kolla runt lite hos Malin!

Klicka på bilden för att komma till artikeln!

4 Kommentarer
 1. Yohanna Af Skovde
  Yohanna Af Skovde says:

  Jag läste den och det var jättekul! Du har definitivt blivit en av mina favoritsminkbloggar. Det brukar ta några år att komma dit men du ba “hej jag är grym” och sedan dess läser jag allt!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Men gud vad kul att höra! Det gör mig jätteglad att veta att det finns folk som tycker det jag gör är värt att läsa och titta på <3

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *