IsaDora Big Bold Mascara

isadora big bold mascaraIsaDora Big Bold Mascara är lite av en kultmascara bland veganer så jag blev superglad när den druttade ner i brevlådan tillsammans med IsaDoras senaste kollektion “Riviera“.  Mitt mål är att alla produkter som jag själv köper ska vara veganska och crulety free och just mascara tycker jag är svårt, ni vet hur det är, otroligt personligt vad man föredrar. Big Bold är i alla fall en mascara som lovar supervolym – direkt.

isadora big bold mascara wandBorsten på Big Bold är gigantiskt (what’s up med alla gigantiska borstar?!) och gjord i fiber. Borsten fångar upp massor av produkt som gör att det faktiskt går väldigt smärtfritt att bygga upp volym, dock hade jag ändå föredragit en lite nättare borste som är lättar att manövrera.

isadora big bold mascara lashesVad tycker jag?

Längd – Kanonbra, inget att klaga på!

Volym – Jag gillar verkligen Big Bold! Det är den typen av mascara du använder när du vill ha 60-talsfransar eller har en sotning och bara vill dänga på med mascara! Ett lager ger fina volymiga fransar och två ger effekten jag pratar om ovan!

Effektivitet – Väldigt snabb att arbeta in när man får lite koll på borsten.

Vattenresistent – Nej, men hållbarheten är bra minus någon lite smula här och där.

Hållbarhet – Se ovan

Pris: 159 kr/14 ml

Betyg: 4,5/5. Mindre borste och det skulle ha varit en fullpott!

*Pressutskick
cruelty-free2

2 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Åh jag med! Har inget problem med att den sätter sig på fel ställen, men jag förstår varför du använder den ändå för volymen är divine!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + tretton =