IsaDora Nail Glow Aqua Glow

IsaDora Nail Glow Aqua GlowI sann Ida-anda har jag cherrypickat min favorit ur IsaDoras senaste kollektion. Jag kommer förmodligen visa mer eftersom det är en så himla fin kollektion, men vi börjar med IsaDora Nail Glow Aqua Glow som är ett av lacken. Följer du mig på Instagram har du redan sett en lång utläggning och spam från mig om Aqua Glow. Men alltså. Perfektion av ett lack. Får det att pirra i magen på mig och påminner mig om de där förskräckliga klänningarna mina Barbie-dockor hade när jag var liten. Framför allt de som min Ariel hade. Någon som minns hur kläderna såg ut?
IsaDora Nail Glow Aqua GlowEftersom jag velat fånga lacket så väl som möjligt har jag tagit ett par olika bilder i och ur fokus, samt med lite olika ljus. IsaDora Nail Glow Aqua Glow Gör sig ypperligt som en topper på olika lack och jag har testat på både vitt och svart. Snyggast blir det med ett lager som topper och ensam tycker jag den får grymmast effekt med 2-3 lager.
IsaDora Nail Glow Aqua GlowSEXIGT ELLER HUR? IsaDora Nail Glow Aqua Glow finns i butik nu! IsaDora testar inte på djur.

Btw, jag vet att jag varit lite MIA den senaste tiden, men helt ärligt, jag har haft så satansmycket att göra. Jag har jobbat kanske 125% om jag slår ihop alla mina sysslor på samma gång som jag haft ovanligt många sociala åtaganden och håller på att göra om hemma. Om vi säger så, plånboken får nog plus minus noll trots mycket jobb eftersom det blir många nya saker och jag har kul, så klart. Men herre vad jag skulle behöva sova en vecka eller två, hehe. Mitt största projekt är sovrummet, vill ni se det när det är klart?

*Pressutskick

2 Kommentarer
 1. Ida/suxoa
  Ida/suxoa says:

  Jaaaa, minns även hur de plastiga kläderna luktade! Älskar liknelsen!
  Och lacket. Kan. Ej. Släppa. Så jävla fint.
  Och vill gärna se sovrum! 😀

  Svara
 2. Amanda
  Amanda says:

  Direkt när jag läste det så slungades jag 15 år tillbaka i tiden när man satt på golvet i sitt rum och borstade Barbies hår och spatserade runt med henne iklädd en prasslig ljusblå klänning, så sjukt!! Säger samma, liknelsen <3

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *