IsaDora Twist-Up Matt Lips

isadora-twist-up-matt-lips

Det känns verkligen som att jag skriver om IsaDora exakt hela tiden just nu, men helt ärligt, de har släppt helt fantastiskt fina saker under hösten! Och läppstiftjunkie som jag är, så är matta läppstift helt rätt grej att skicka hem till mig om man vill ha ett inlägg på bloggen, haha! Får jag lov att prestentera IsaDora Twist-Up Matt Lips!

isadora-twist-up-matt-lips2

Jag har egentligen inte supermycket att säga; underbara höstfärger i en skön formula. De känns så otroligt lite på läpparna att jag kommit på mig med att nästan smeta ut dem i halva ansiktet. Hållbarheten är OK, men jag rekommenderar en läppenna för att förlänga den, inte för att färgen rinner, utan för att färgen äts upp lite efter ett tag. Inget som direkt stör mig.

isadora-twist-up-matt-lips-swatches

Jag tycker mer eller mindre alla färgerna, men favoriterna är 63 Majestic Mauve, som är väldigt lättanvänd, och sedan 67 Dark Velvet – kommer alltid vara svag för ett par mörka läppar! Det kan vara något av det snyggaste jag vet i sminkväg, jag menar, hur mycket självförtroende och hur mycket statement är inte mörka läppar liksom? Vad gillar du bäst att ha på läpparna? Är du en läppstift eller läppglans-person?

Dessa nya Twist-Up Matt Lips-färger finns i butik nu och kostar 129 kr/st!

*Pressutskick

4 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Samma här! Tycker glans känns så himla “HÄR ÄR MINA LÄPPAR KOLLA!!!”… Säger jag och går runt med svarta och lila läppstift haha! Men matta läppstift är snyggast! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *