Jag skyller allt på febern!

kicksskärmdump

Pojkvännen frågade nyss vad jag gjorde, och jag fnissade till och sa att jag beställde smink, frågan därpå blev ifall jag beställde smink för mycket pengar… Det beror väl lite på hur man tänker och vem man frågar. Två saker är julklappar (de syns ej), resten är till mig och jobb… Heh.

Vet inte vad jag ska skylla på, att jag är hemma och är sjuk och har sovit halva dagen och är hög på Alvedon eller om jag faktiskt är helt sane och behöver allt? Impulsshoppa för 1700 är ganska mycket..

0
0 Kommentarer
  1. Titti
    Titti says:

    Gjorde samma sak häromdagen i mitt härliga febertillstånd. Beställde en massa produkter från Lancome bara för att man fick med en gåva! Till saken hör att jag aldrig brukar beställa produkter från Lancome, just därför att dom är dyra. Men har man feber så har man. Då är det synd om en. Och då får man shoppa, om man vill. Hehe.

    0
    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 2 =