Jag vill måla hela världen

Har spenderat de senaste dagarna med att vara världens slappaste människa, och här överdriver jag inte. Gick och svimmade i fredagsnatt/lördagmorgon, dängde ansiktet i något, skaffade en fläskläpp och en svullen, öm näsa. Anledningen till att jag svimmade? No idea. Fast nu mår jag bra, så ingen anledning att oroa sig, och fläskläppen har nästan läkt och näsan känns mindre svullen.

Håller även på att söka nytt jobb, något jag aldrig behövt göra innan, så ska ärligt säga att jag inte har en aning om hur man gör, har liksom alltid bara fått mina jobb, vilket är enbart tur! Men behöver väldigt snart något, så om någon vill ge mig något smink- eller modelluppdrag som involverar pengar tar jag det på direkten, och råkar någon veta någon relativt trevlig arbetsplats i Örebro som söker nytt folk så säg till mig så jag kan gå dit och charma till mig ett jobb! Vore liksom trevligt om min pojkvän slipper bli min sugardaddy, jobbar ju inte riktigt så.

Tycker för övrigt i mina sminkfingrar, så ge mig jobb!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 7 =