Kanske världens konstigaste halloweenmakeup

weirdest halloween makeupJag vet ärligt talat inte riktigt vad som hände här. Jag kände för att göra något lite äckligt eller konstigt igår, frågade Viola vad jag skulle göra, hon sa “tänder i pannan” och det här hände. Detta kan vara det absolut konstigaste jag någonsin gjort i sminkväg och jag satt och skrattade så jag höll på att kissa på mig i morse när jag laddade upp dem till datorn.

Du behöver följande till denna makeup: plastgafflar (som tänder), wax (som “läppar”), fejkblod, franslim, svart och röd färg och lite fantasi.

weirdest halloween makeup teeth on forehead

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *