Kérastase Elixir Ultime

P4197866x

Jag är helt tokkär i allt vad håroljor och treatments och vårdande och gud vet allt som är bra för håret. Eftersom jag hört mycket bra om Kérastase Elixir Ultime bestämde jag mig för att testa den trots att det finns silikoner i produkten. Vanligen brukar jag välja produkter utan, men denna verkar inte ställa till med något.

Produkten är proppfull av bra oljor; arganolja, praxanolja, majsolja och kameliaolja. Alla dessa ska vara extremt återfuktande, närande och vårdande, att sedan oljan är smockfull av E-vitamin får mig inte att vilja klaga.

Resultatet av produkten är ett mjukt, glansigt och snällt hår. Mitt hår brukar alltid trassla ihop sig till dreads i nacken på vintern, något jag inte märkt av lika mycket sedan jag började använda denna olja! Tror absolut att detta kommer bli en ny favorit hos mig!

Pris: 179 kr/50 ml
Finns på frisörsalonger och en del internetsidor.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *