KMS Moist Repair Revival Creme

 KMS Moist Repair Revival Creme är en helt fantastisk produkt som jag heeeelt glömt bort att berätta om. Det finns ju en del produkter som man känner att man inte klarar sig utan, men som man lite tar för givet. Lite som man ibland kan göra med en partner…Häh.

I alla fall är detta en produkt som har varit en av mina följeslagare i snart sex år. Jag köpte denna hos en frisör när mitt hår var i helt vedervärdigt skick efter att jag hade gjort en avfärgning på mörkt hår och blev orange. Håret var torrt som fnöske och bara bröts och såg förskräckligt ut. Självklart fick mitt hår en rendez-vous med saxen, men utan krämen från KMS hade det förmodligen blivit ännu lite fler dejter med saxen.

KMS_California_MoistRepair_Revival_Creme_125ml_1365095669

KMS Moist Repair Revival Creme är en leave-in kräm som man ska applicera efter hårtvätt, men jag tycker en funkar alldeles utmärkt på torrt hår också (så länge man är lite sparsam med produkt). Krämen verkar vårdande och återupprättar fuktbalansen i håret, hjälper till så att håret inte blir så statiskt och gör håret lätt att kamma igenom. Konsistensen på krämen är väldigt lätt, så den är busenkel att fördela i håret. Det bästa är att håret blir otroligt följsamt och lent, och för den som har lite flygit hår är den guld. Doften är helt fantastiskt, vet inte riktigt vad jag ska jämföra det med, men något lätt vaniljigt i alla fall.

Jag skulle vilja säga att produkten passar för de som har torra hår, både pga misshandel och pga genetik, men också för de som bara har allmänt trassliga och statiska hår. Kan tänka mig att någon med lockar skulle älska denna.

Det lustigaste med denna produkt är att den varierar väldigt kraftigt i pris beroende på var man köper den. Det dyraste jag sett är 259 kr och det billigaste 135 kr på feelunique.com I vilket fall som helst är den väl värd varenda krona.

Betyg: 5/5. I fakking löv it

0 Kommentarer
 1. Tima
  Tima says:

  Åh, kanske kan vara något för mej!
  Har sen panik för mitt hår.
  Märkte för drygt en månad sen när jag satte om löshåret att mitt hår gått av ca 10 cm på längden och att det blivit så mkt tunnare. Frisören märkte detta oxå. 🙁 Värst är det runt hela hårfästet, massa korta strån. Mest syns det i “vikarna” och i nacken, har även fått babylugg på några cm.
  Har varit helsjukskriven från april-oktober för utbrändhet / utmattningssyndrom och det verkar ju som att stress kan påverka håret väldigt mkt. Hoppas att håravfallet ska stanna upp snart. Började märka försämrad hårkvalitet för ca 2 månader sen. Har ätit original silicea ca 1 mån och hoppas att det ska ge resultat, fast det kan ju dröja mellan tre och sex månader.
  Men denna produkt kanske kan hjälpa till att stärka håret jag har, det har blivit väldigt skört och går av i små bitar. 🙁
  Har du hört något om original silicea ger något resultat eller har du tips på något annat tillskott?

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Hej! Vad tråkigt att ditt hår tagit sådan stryk! Jag skulle satsa på ett milt schampo, en riktigt återfuktande och stärkande inpackning och ett mjukgörande balsam, samt köra denna från kms och fortsätta äta dina tillskott. Sedan skulle jag undvika att tvätta håret så mycket jag kan och inte använda värmeverktyg. Jag har tyvärr inte kunnat testa silicatillskott på riktigt eftersom min mage inte tycks gilla det. Så jag vet inte om någon är bättre än någon annan. Hoppas att du och ditt hår börjar må bättre!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *