Länge leve livet

Gud. Efter att mitt liv verkligen bråkade till max med mig förra veckan är allt skitbra igen. Vi fick hem vår lilla Yoda, helgens jobb gick bra och var lite extra givande, mina små pengastrul har löst sig och jag är allmänt glad. Kan däremot säga er att det var längesen jag var så trött som jag varit de senaste dagarna. Dagen innan vi fick Yoda kunde jag inte sova, ni vet den där känslan som man hade dagen innan julafton och födelsedagar? De hade jag. Pirr i hela kroppen. Sedan skulle jag upp fem på morgonen för att bege mig till Linköping och jobba och i Linköping sover man lite och går upp tidigt, så är det bara.

För övrigt håller jag på att spara ut mina stackars ögonbryn, de ser förjävliga ut just nu. ni vet, små hårstrån utanför min väldigt definierade form. Inte coolt. MEN! Jag ska ha buskiga naturliga bryn! Eller ja, så buskiga de kan bli. Lite åt det här hållet hade varit drömmen.

0
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =