Lemonade and candy

Eftersom jag mått ganska ruttet idag ängnade jag kvällen till lite beautyfaking och blekte tänder (blev inget vidare så vill jag göra det igen blir det tandläkaren), färgde bryn och fransar, peelade, lade ansiktsmask, målat naglar, badat i en halv evighet och gud vet allt. Dock blev brynen lite mörka, håret har blivit lite urtvättat och jag ser inte riktigt ut om jag vill. Vet inte ens hur jag vill se ut, hah.

I vilket fall som helst vill jag återigen tipsa er om Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Face Mask, min räddare i nöden! Alltid när min hud ser matt och trött ut åker den på. Har skrivit om den tidigare, inlägget hittar ni här!

Nu ska jag gå och ägna lite tid till mannen som lyckades fånga mitt hjärta – om jag lyckas slita honom från datorn…

candy

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *