Liptrip

Lovade att jag skulle posta ett inlägg med härliga läppstift! Här kommer mina favoriter!

Blush, Make Up Store
Ny favorit! Härligt rosa färg med krämig konsistens som känns skitskön på läpparna och håller sig på plats –  till och med utan läppenna. Dock är det en vettig idé ändå eftersom livstiden blir tusen gånger bättre.

Citrus, Make Up Store
Älskar den här färgen eftersom den känns så galet somrig, även denna sitter mycket fint. Enda negativa är att den enligt min åsikt är lite för metallic, så brukar tona ner den med lite puder.

Baby, Make Up Store
Egentligen kanske inte min favoritfärg att ha helt ensam, men tycker det är en fin nude/ljusrosa färg som den som gillar ljusa läppar utan tvekan borde satsa på! Sitter fint på läpparna, och alla modeller och kunder jag sminkat med den har mer eller mindre älskat färgen och konsistensen.

Desire, Face Stockholm
Den här färgen har jag missbrukat! Tycker det är en supersnygg mörkröd färg, fint kall och klär alla oss blekfisar väldigt väl – inget för den mer solbrända enligt min åsikt. Sitter helt okej, men behöver läppenna + puder.

Färg
Vet tyvärr inte vad den här härliga färgen kallas eftersom den är 1 av 15 färger i Färgs läppfärgspalett. Håller dock inte alls bra, utan kräver läppenna, puder och ett tålamod, men ack så vacker! Här finns hela paletten, färgen är längst till vänster i mitten.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *