Lite kärlek: Beautyblender

beautyblender-web

Ibland är jag så otroligt sen med saker, mest för att jag har en naturlig avsky till allt som på något sätt hypats. Vet inte riktigt varför egentligen, men jag blir så otroligt anti när folk försöker få mig att gilla saker. Kärringen mot strömmen sedan 1988. Hah. Är det någon annan som också är en sådan anti-person?

I vilket fall som helst ville jag bara dedikera detta inlägg till Beautyblender. Som den impulsshoppare jag är plockade jag på mig denna sist jag besökte Sephora, och det är jag glad för! Vi kan säga så, att en foundation jag aldrig riktigt varit bästis med, men som jag ändå gillat, numera fungerar helt fantastiskt, enbart på grund av att den appliceras med Beautyblender. Sjukt nöjd. Detta är faktiskt ett av de bästa verktyg jag stött på när det gäller applicering av foundation! Spring och köp en du med!

Om du testat Beautyblender, vad tyckte du? Gillar du eller tycker du den är överskattad?

Normalpris är ca 200 kr, men jag tror faktiskt att jag köpte min för 169!

7 Kommentarer
 1. Lojs
  Lojs says:

  Är också sådär sjukt anti saker. Fortfarande helt avigt inställd till väldigt många sminkmärken för att de är så överhypade *hostabhhost*. Fick chansen att testa beauty blendern och jag älskar den faktiskt! Dock går den sönder väldigt lätt, och känns lite för dyr för att ha råd med att köpa om så ofta

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Haha! Vad skönt att höra att det är fler än jag som är en sådan anti-person! Dock gillar jag abh! Var väldigt anti tills jag köpte min första produkt från märket och insåg att det var väldigt hög kvalitet! Åh, hoppas min beautyblender håller bra! Blev så kär och som du säger känns det inte som att man vill köpa en ny titt som tätt

   Svara
 2. A+
  A+ says:

  Hej! Jag skulle inte säga att jag är “anti” saker och ting, men mer… kritisk lagd när nya saker kommer ut! Med en lite skeptisk hållning till allt som är nytt, och det är eftersom vi blir bombarderade med nya saker varje dag – teknologins tid – och då blir jag lite fundersam över om någon annan, tidigare, inte kunde ha fått samma idé men som tog den tillbaka för att tiden faktiskt visade att det inte håller i längden. Nu förtiden blir ju allt välkomnat med öppna armar, utan vidare eftertanke! Som det här med “Beautyblender” – är den inte gjord av samma plast/gummi-material som de klassiska “svamparna” man har kunnat köpa till sin foundation sedan 100 år tillbaka? Och betyder det då inte att den är, liksom svamparna, sjuk ohygiensk?

  Svara
  • spindelsven
   spindelsven says:

   Bra tänkt! Jag har faktiskt gjort lite research om Beautyblendern, det verkar som att den stora skillnaden gentemot många klassiska svampar är att de är latexfria (vad jag förstått kan vissa svampar innehålla lite latex som man kan vara känslig mot), annars är det mest utformning som skiljer. Den suger inte upp lika mycket produkt, och har mindre “porer” eller vad jag ska kalla det, vilket gör en jämnare applicering. Annars är BB precis som vilken annan svamp som helst. Det generella problemet med svampar är ju att de innehåller tonvis med bakterier eftersom man inte gör rent dem ordentligt och tillräckligt ofta. Har du en BB ska den tvättas efter eller innan varje ny applicering av foundation, annars blir det ohygieniskt. Men det gäller å andra sidan alla applikatorer som man använder till blöta produkter.

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Foundation: Beautyblender, EcoTools Stippling Brush Contour/rouge: Real Techniques Contour Brush (Core Collection) […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *