London

Nu är jag tillbaka efter en weekend i London, skitkul! Men jag vet inte var jag ska ta vägen för att jag är så vansinnigt trött! Ni vet hur det kan bli ibland, har man kort tid att vara på ett ställe så vill man ju göra så mycket som möjligt, vilket gör att något måste bli lidande – vi valde sömnen!

Jag har så klart shoppat som en tokgalning, mycket skönhet för mig (ska ta bild och visa) och inte så mycket kläder (tycker modet nu är sådär?), vi har käkat massa goda middagar, för mig så blev det underligt nog italienskt alla middagar vi åt, inte riktigt planerat, men italienskt är ju gott, så vem kan klandra mig? Sedan blev det så klart också lite party! Vi började på Maddox, men det var inte sådär superkul som det var förr (älskade Maddox under tiden jag åkte till London så ofta jag kunde), så vi drog ut på stan för att se om vi hittade något annat – det blev en gaybar med dansgolv och löjligt bra priser på både öl och vin. Ska jag vara ärlig väljer jag öl och bar framför champagne och klubb alla dagar i veckan…

I natt har jag sovit ca 4 timmar, vilket varit standard sedan i fredags, så nu är jag helt förstörd. Ska bli intressant att se om jag kan ta mig genom denna arbetsdag utan att råka klanta till något. Tills vi hörs igen får ni en bild innan utgång. Hårsmycket är från Forever21. På återseende!

20140929-100224.jpg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + två =