L’Oréal Profesionnel Grand Event 2014

Här kommer några bilder till från L’Oréal Grand Event på Berns. Tycker looken som min grupp hade var så jäkla snygg! För den som vill se fler bilder så finns det att hitta här. Personligen tycker jag att jag ser ut som en fransk vampyr från Moulin Rouge eller något i den stilen. Jag ska säga att jag tyckte det var sjukt kul, men klumpig och ringrostig som jag är, så ska jag erkänna att jag var skiträdd för att drutta omkull, det hade ju varit något, haha!

Grand-event-show_69361x Grand-event-show_69401x Grand-event-show_69411x

0 Kommentarer
 1. Klara
  Klara says:

  Skulle du kunna börja göra videobloggar? Det skulle vara jättekul!

  Göra första ihop med en kompis eller något? 🙂

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Hej!

   Vad kul att du kommer med önskemål! Jag får säga kanske på den, mestadels för att jag inte har någon kamera som filmar i tillräckligt bra kvalitet, men ska aldrig säga aldrig – det kanske kommer! 😉

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] hårstrået, vilket kan göra att annan färg fäster ojämnt. När jag fick håret färgat inför visningen jag gick för L’Oréal i vintras, så svor frisören haranger utan dess like över hur ojämnt […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *