Lypsyl har släppt veganska cerat!

veganska lypsylFör att kompensera gårdagens inlägg om en snordyr parfym kommer här ett riktigt lättillgängligt budgettips: Lypsyl har släppt veganska cerat! Det vanligaste som gör att cerat och läppbalsam faller dit på vegangrejen är just faktumet att de innehåller bivax, vilket man då pillat ur dessa (gissar jag på). De veganska varianterna är dessa:

Yummy Lips Sea salt & Caramel 
Yummy Lips Sweet Mint & Basil
Yummy Lips Passion Fruit & Chocolate

Helt ärligt tycker jag att passionsfrukt och choklad låter rätt äckligt, hehe, men mint och basilika däremot, där fångade ni mig. Älskar örter! Är det någon av dessa som du skulle vilja prova eller rent av har testat?

Jag vill för övrigt bara påpeka följande: LYPSYL ÄR ETT MÄRKE PÅ LÄPPCERAT OCH INTE NAMNET PÅ PRODUKTGRUPPEN. “LÄPPSYL” EXISTERAR INTE HELLER.  Puss

*Pressutskick

2 Kommentarer
 1. Karin - smulsex.se
  Karin - smulsex.se says:

  Tydligen finns det något så spejsat som syntetiskt bivax? Har jag hört? Hoppas innerligt det är skapat av små robot-bin men jag gissar att troligen inte. Man kan ju inte få BÅDE veganskt bivax och underbar sci-fi här i verkliga livet tydligen.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jo, men det har jag hört talas om, tror IsaDora brukar ha det i sina mascaror? Lätt osäker på exakt vad det är, men ju mindre djur vi utnyttjar desto bättre!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *