Make me up!!!

Kom äntligen hem till Örebro efter att ha varit ute och rest och jobbat i tio dagar. Kan inte ens beskriva hur skönt det är att kunna luffa runt i morgontofflor, laga mat hemma och bara ligga i soffan. UNDERBART! Igår var jag helt däckad och det enda vettiga jag gjorde var att promenera med Yoda.

Har för övrigt råkat klanta mig och slarva bort i princip allt mitt privata smink och lite av mitt jobbsmink. Plus min mobilladdare. Så det går inte att nå mig. Dock hade jag turen att hotellet där jag slarvat bort det ringde upp mig idag och berättade att de hade hittat en del av mina saker i alla fall. Alltid något. Nu är dock min mobil jättedöd. Så alla vet.

(GE MIG LITE SOMMAR IGEN! Bilden är stulen av Josefine Jönsson)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *