Makeuplook: 60s makeup a la Modern Renaissance

60s makeupIgår satt jag och Killer Colours-Viola och sminkade oss tillsammans via Facetime. Vi hade en idé om att göra en 60-tals inspirerad makeup och att använda samma palett, Anastasia Modern Renaissance Palette blev det. Nu är 60-tals makeup Violas paradgren så jag ska inte ens låtsas att mitt blev lika effortless och väl genomtänkt, men jag kände mig rätt gölli ändå, framför allt när den blonda peruken flög på.

Jag baserade min makeup kring färgen Love Letter från ABH Modern Renaissance men tyckte att jag ville ha ett litet mer pop av färg och lade till Nyponros från Färg Collection. Eftersom jag tappade hjärnan när jag började min makeup blev den inte lika vibrant som jag ville, ta den svarta sist kids.
60s makeup
BAS
Lumene Blur Foundation – 00 Ultra Light
Urban Decay Naked Skin Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Nabla Blossom Blusher – Kendra
ModelsOwn Sculpt & Glow Highlighter Powder – Golden Sand 01

ÖGON
Palina Drama Queen Mascara
IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel – Dark
Kat Von D Tattoo Liner – Trooper
Färg Collection Hyperflex Shadow – Nyponros
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette – Liberatus + Shax
Anastasia Modern Renaissance Palette – Love Letter + Buon Fresco + Vermeer
Fransar från EBay
Nabla Magic Pencil – Nude Light

LÄPPAR
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick – Vanilla Queen

0
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − tio =