70s makeup lit cosmetics superfly glitter

Makeuplook: 70s

70s makeup lit cosmetics superfly glitterGjorde en makeup med mål av att ha en glittrig sotning. Blev tydligen någon slags 70s makeup, eller ja, i alla fall en 70-tals look. Känns som det är rätt lätt hänt med frillan jag sportar nu.

Stjärnorna i denna look är Lit Cosmetics Superfly Glitter, ett duochromt glitter med en mörkblå bas som skiftar i lila, turkos och lite silver. Den svarta skuggan är Nabla Pitch Black. Superlättarbetad svart som kanske inte är bängsvart, men svart nog. Basen är Lumene Blur Foundation (som ser helt fantastisk ut på bild, tips till alla muor) och Illamasqua Powder Blusher Lover.
70s makeup lit cosmetics superfly glitterPå läpparna bär jag Iconic Nude och Bitch Perfect från Charlotte Tilbury. Skulle det vara intressant att se mina favoritprodukter från CT? Brukar inte skriva så mycket om produkter som är alldeles för knepiga att få tag på från Sverige, nog för att CT inte är så svårt, men det brukar bli frakt, inte finnas så många ställen osv. Kasta en kommentar så jag vet!
70s makeup lit cosmetics superfly glitterGillar du 70-tals looker? Personligen tycker jag att 70-tal är så jäkla snyggt om det bara anpassas lite till 2018!

3 Kommentarer
 1. Emma
  Emma says:

  Älskar 70-tals looken Kan du inte göra en 70-tals-sminkning bara rakt av, utan anpassning till nutid? Det vore spännande!

  Vill gärna se dina favoriter från CT!

  Svara
 2. Julia
  Julia says:

  Läser gärna om CT! Just ännu mer eftersom det är svårt att känna på i butik. Vill så gärna köpa ngt men vet inte riktigt vad. Vill egentligen prova allt! Köper alltid röda läppstift så ”behöver” inte fler. Meeen, är alltid lika nyfiken.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *