Makeuplook: Faux Freckles

Faux frecklesDet roligaste med att ha en ny hårfärg (tycker jag) är att experimentera med nya sätt att sminka sig på. Det som var en självklarhet tidigare ser inte alls lika bra ut och det är dags att gräva runt i lådorna efter annat. Något jag inte riktigt var beredd på med min nya hårfärg var att jag skulle se så pigg och fräsch ut, för helt ärligt, jag trodde att jag skulle behöva lite mer tryck i sminket. Istället vaknar jag upp och ser utsövd och fin ut. Knasigt, men jag gillar’t.

Makeupen ovan är ett fem minuters verk med endast en lätt bas, cerat och fejkfräknar. Jag vet att många är trötta på fejkfräknar, men är de fint gjorda tycker jag det är rätt gött. Dessa är gjorda med en alkoholpalett, vilket är en slags färgpalett som aktiveras med alkohol. Fräknarna sprätts sedan på med en stor pensel. Tekniken fick jag från Rebecka, visst ser det naturligt ut?

Jag kommer förresten att dra igång captchafältet igen på bloggen, just nu får jag lite för mycket spam trots säkerhetsplugin, men jag hoppas att ni orkar kommentera ändå <3

BAS
Lumene Natural Glow Foundation – 2 Ivory
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Illamasqua Powder Blusher – Lover
Ofra NikkieTutorials Everglow Highlighter
Skin Illustrator On Set Palette

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *