Makeuplook: Gimme Shelter

Neon pink eye makeupJag kommer som sagt inte ihåg jättemycket av det jag gjorde kvällen samma dag som terrordådet i Stockholm skedde. Men tydligen satte jag mig och lät fingrarna gå, för denna sminkning gjorde jag visst samma kväll. En snabb påminnelse från mig till er är att fortsätta att ha samma fina öppenhet mot era medmänniskor. Det är fint och det behövs verkligen.

Eftersom min hjärna var någon helt annanstans under den där kvällen kommer jag inte ihåg så väl vad jag använde. Men jag vet att jag hade Models Own Full Moon Eyeshadow Palette i färgen Island på ögonen och Pretty Zombie Cosmetics Liquid Lipstick i färgen Black Cat på läpparna.
Neon pink eye makeup

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *