Makeuplook: Gothic Glam

gothic glam makeup gothic glam makeupJag har inte varit så flitig med uppdateringarna denna vecka. Det beror mest på att jag varit så otroligt trött, känns som jag verkligen tagit på mig för mycket att göra den senare tiden och att det kommit tillbaka och bitit mig i arslet. Idag bjuder jag på en lite försenad look featuring världens bästa Yoda, min bästekille och fluffige kompanjon (han vann posetävlingen). Looken är vad jag skulle vilja kalla en gothisk, glammig look.

Bas
Lumene Nude Perfection Fluid Foundation Classic Beige (med en droppe vitt)
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
NARS Blusher Orgasm
Nabla Shade & Glow Highlighter Angel
Kat Von D Shade & Light Contour Palette
IDUN Mineral Bronzer Midnattssol

Ögon
IsaDora Insane Volume Lash Styler
Anastasia Modern Renaissance Palette Shade Venetian Red
Make Up Store Cake Liner Black
Cherry Lashes no 747m
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner Mitard

Läppar
IsaDora Sculpting Lipstick 68 Rum Raisin

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *