Makeuplook: Narcissist

narsissist narsissist2Hoppas att du har haft en trevlig helg – det har i alla fall jag! Umgåtts med massor av fina människor, gått på en liten alla hjärtans-dag dejt, maten var tyvärr inte sådär asbra, så vi gick och köpte godis sen. Vet ni vad jag gjorde? Jag tappade ut ett helt jävla kilo lösgodis i kassan. Det var lagom pinsamt och väldigt typiskt mig. Är du lika klantig som jag eller är jag ensam i att vara så nedrans klumpig att jag skulle kunna trilla på plan yta?

Bas
bareMinerals SPF20 Correcting Concealer Light 1
Make Up For Ever Ultra HD Foundation y215
Face Stockholm Matte Finishing Powder
NARS Blusher Orgasm
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Youngblood Lunar Dust Twilight

Ögon
IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown
NABLA Magic Pencil Light Nude
NABLA Le Film Noir Mascara
NARS Narsissist Dual Intensity Eyeshadow Giove
NABLA Eyeshadow Water Dream (i fakking adore)
Ardell Lösfransar 120

Läppar
IsaDora Twist Up Matt Lips 49 Bare ‘n Beautiful

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *