Makeuplook: No Scrubs

Lisa Left Eye no scrubs makeupIgår satt jag och min kompis Micaela och kollade på massa 90- och 00-tals videor och gottade oss i nostalgi. Jag blev SUPERINSPIRERAD att göra en makeuplook där jag tolkade Lisa Left Eye Lopes i videon No Scrubs. Om du är lite yngre kanske Lisa Left Eye inte är någon du känner till, men hon var en del av gruppen TLC som var skitstor på 90-talet.
Lisa Left Eye no scrubs makeupLooken i sig, sminket då, är inte helt off mot hur jag gillar att göra makeup, men håret däremot. Satans mamma. Höll på att ge upp ca hundra gånger. Knuten på huvudet var en walk in the park och lika så första sidan jag gjorde… men andra. Alltså. Jag skojar inte om jag säger att den tog en halvtimme. Kontra det då mot att jag satte första sidotoffsen på en minut.
Lisa Left Eye no scrubs makeup

BAS
Marc Jacobs Re(marc)able Foundation – 10 Ivory Light
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair to Light
IsaDora Blush & Glow Draping Wheel – 56 Coral Pink Pop

ÖGON
Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette – Shax
Ardell Flawless Tapered Luxe Lashes – 804
Nabla Eyeshadow – Freestyler, New Heaven
Make up Store Microshadow
Färg Collection Gloss Powdershadow – Extra Pearl

LÄPPAR
IsaDora Sculpting Lipliner – 58 Marsala
Too Faced Lip Injection – Milkshake

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *