Makeuplook: Truly Outrageous

Igår fick ni på Instagram bestämma vilken min nästa makeuplook skulle bli och ni röstade fram något kreativt och konstigt. Många önskade även att få se lite färg och såhär blev resultatet! Jag vet inte riktigt var det kom ifrån, för mig veterligen har jag inte tänkt på Jem & The Holograms på flera månader, minst, och jag ser ju ut som en karaktär från serien! Jag älskade, alltså vi pratar ÄLSKADE Jem som barn och var helt besatt i serien. Nu pratar vi alltså den tecknade serien från 80-talet och inte hädelsen som skapades 2015. Är det någon mer som var ett Jem-fan?
Produkter jag använt (typ, pga minns inte alla):
The Body Shop Fresh Nude Foundation Bora Bora Tiare 012
.Färg Collection Creative Color Svart, Vit & Grön B
ModelsOwn Full Moon Eyeshadow Palette – Island
LH Cosmetics Daring Mood Crayon
Suva Beauty Night Market
Lit Cosmetics Superfly #3
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Outlaw

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *