Makeuplook: Vi testar lite nytt!

Lagom till det nya året känner jag (som alla andra) att det kan vara dags att testa något nytt, och kommer förmodligen hålla på och experimentera den kommande tiden. Vi får se vad ni tycker och var vi landar! Igår gjorde jag en look med massor av nya produkter och med en ny fototeknik. Resultatet ser ni nedan, vad tycker ni om stilen?

Jag har de senaste åren antingen fotat i dagsljus (vilket jag helt klart föredrar men hinner sällan tajma det) eller med softboxar som ger ett naturligt ljus. Hur färger, textur och produkter visar sig med de olika teknikerna skiljer sig så klart lite, men jag tycker inte mig se någon större skillnad om vi jämför softbox vs blixt som bilden ovan, det är mest olika känsla i bilderna. Jag kommer absolut inte börja ta bilder på t ex swatches med blixt utan kommer fortsätta ta dem i dagsljus, men för lite looker kanske det inte gör något med lite blixt? Vad säger ni?

Övrigt som är nytt i looken är mycket, haha. Jag har testat följande:
Palina Prowder Upsalite som är ett nytt puder Palin lanserat. Det ger som tillsynes ingen flashback och ger huden en blurrad känsla.
Lumene CC – ingen ny produkt, men en uppdaterad formula. Vill ni ha en jämförelse på nya vs gamla?
Ardell Mega Volume Never Flat Mascara – en mascara med BAUTASTOR borste!! Alltså den är så stor att jag började fnissa.
Depend Ögonbrynspenna Slim Triangular, ett nytt tillskott av ögonbrynspenna. Superglad över nyansen Grafitgrå som passar mina bryn jättebra!
Viva La Diva Rock The Ballet – en ny palett i rosa och peachiga nyanser. Förmodligen något för dig som gillar att sminka dig skitsnabbt och som inte söker en megapigmenterad palett.

Vad vill ni höra mer om först? Låt mig veta!

(Tryck på hjärtat om du gillar inlägget, det blir enklare för mig att ha koll på vad ni vill läsa mer om då)

4 Kommentarer
  1. Lina
    Lina says:

    Vill gärna läsa om Lumenes cc! Känns som att den byter förpackning heeeela tiden,
    men nu är forumlan alltså uppdaterad också? Älskar den produkten så hoppas inte till det sämre!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *