Makeuplook: Witch Grove

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag inte hittade en viss nyans på skugga som jag skulle mixa ihop själv? Jag gjorde det och idag använde jag äntligen den! I give you: min perfekta lila! En blåtonad pastell fast inte pastell utan skitig. Jag vet inte. Men är nöjd. Matt är den i grunden och här toppad med läppglans, pga snyggt på bild. Skuggan får förresten heta Witch Grove pga bra låt av Tom Waits. Rekommenderar verkligen att mixa egna skuggor om ni saknar dem! Vill ni se ett inlägg på hur man bäst joxar ihop egna grejer? Alltså nu menar jag inte någon slags professionell framställning utan hur du tar det du har och gör grejer!

BAS
Palina Magic Face Primer
Palina Magic CC Cream – Stockholm
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Zoeva Spring Strobe Spectrum – SP020
Nabla Blossom Blusher – Beloved
Kat Von D Shade & Light Contour Palette

ÖGON
Ardell beauty Stroke A Brow Feathering Pen – Soft Black
Ardell beauty Wispies Fiber Building Mascara

LÄPPAR
NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Oh, Put it On
Zoeva Spring Strobe Spectrum – SP020

2 Kommentarer
 1. Karin - Mysecretpassions
  Karin - Mysecretpassions says:

  Jag vill gärna ha ett inlägg där du visar hur man joxar ihop grejor hemma. Gillar verkligen tänket i att man tager vad man haver och gör något bra av det.

  Cool look, jag älskar dina monokroma sminkningar <3

  Svara
 2. Pauline
  Pauline says:

  Tack för uppdateringen angående ditt sökande på den perfekta skuggan! Det vore jättekul med ett inlägg om hur man fixar egna nyanser och blandningar hemma, älskar att joxa och pilla så why not? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *