Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Midnight In Paris

marc jacobs highliner midnight in paris
Det är sällan jag blir imponerad av ögonpennor, jag tenderar att tycka att de flesta är mer eller mindre samma skrot och korn, men jag tror aldrig jag varit med om en så vattenfast ögonpenna som Marc Jacobs Highliner Gel Crayon, det är nästan lite löjligt faktiskt. Jag swatchade på ett ställe på handen, men insåg att jag hade placerat färgen lite dumt, så tänkte ta bort färgen och måla om – gissa vem som hade gnuggfest! Har en makeupremover som jag använder endast till swatches just eftersom den är så himla effektiv (men svider i ansiktet), men den hade nästan ingen chans, så här behövs det en produkt som innehåller olja!

marc jacobs highliner midnight in paris 2 marc jacobs highliner midnight in paris swatches
Färgen jag har heter Midnight in Paris och är en lätt glittrig, mörkt indigoblå ton som drar åt det svarta hållet, super för den som vill ha mörkt, men inte svart. Marc Jacobs Highliner håller som sagt helt löjligt bra, helt löjligt. Har haft ena ögat målat med eyeliner samt med inliner hela eftermiddagen och den sitter som berget. Det enda jag kan tycka är lite negativt är att man har otroligt kort spelutrymme för att sudda eller pilla då den sätter sig på 15 sekunder. Upplever också att pennan är åt det hårdare hållet, vilket jag inte är superförtjust i, men om du är en av dem som lägger eyeliner med penna dagligen är denna värd att spana in.

Skulle för övrigt tipsa om att alltid sätta på locket direkt efter användning, just efter som den torkar så otroligt fort!

Är du sugen på Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Midnight In Paris finns den på Sephora för 225 kr.

Marc Jacobs testar inte på djur!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *