Maria Nila Colour Refresh Pink Pop + White Mix

Maria Nila Colour Refresh Pink Pop + White Mix

Maria Nila Colour Refresh Pink Pop + White MixNu har jag varit i farten och färgat håret lite igen, hehe. Denna gång med Maria Nila Colour Refresh Pink Pop och White Mix blandade. Väldigt nöjd med resultatet! Jag har varit skeptisk mot White Mix för mest tyckt att det känns som en extra produkt som de vill kränga. Det går så klart att blanda ut med balsam om man vill ha ett ljusare resultat, men jag upplever verkligen att min färg blev både mer potent och glansigare när jag körde med White Mix istället för balsam. Supertips! Vill du ha mer utförliga instruktioner och tips så kan du gå till mitt inlägg på Eleven, det hittar du här!

Båda produkterna är veganska och så klart inte djurtestade!

2 Kommentarer
  1. Smulis
    Smulis says:

    Min frisör förklarade faktiskt för mig varför det inte är tramsigt mersälj med sådana diluters! Schampon innehåller negativt laddade joner och öppnar fjällen på håret = mer färg som kan fastna i dem. Balsam innehåller positivt laddade joner och stänger fjällen = mindre färg som kan fastna. Diluters däremot är gjorda för att inte stänga fjällen = mer färg!
    Å andra sidan hör ju det inte till vanligheterna att produkter faktiskt har ett riktigt syfte, så tycker ändå misstänksamheten är motiverad.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *