Min typ av pyssel

När jag pysslar blir det antingen katastrof eller ganska bra. Något mellanting verkar inte existerar för mig, kan ju erkänna att jag förstört en hel del kläder genom åren genom ogenomtänkta klipp osv, och jag var rädd att jag skulle förstöra min enda jeansjacka igår, men ack, det blev bra. Önskar att jag hade haft lite fler nitar och lite fler olika sorter, men all over all diggar jag min jacka! Tycker bara det kan bli tillräckligt varmt så jag kan använda den – det går ju inte att sitta i den och inte heller att ha något utanpå…

0 Kommentarer
 1. Matilda
  Matilda says:

  Jag har sånna nitar på ett par shorts, med en fram och baksida, och skulle vilja ta bort dem, vet du hur man gör? 🙂

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Det beror på vilken typ av nitar, mina var ju skruvnitar och då behöver du bara en skruvmejsel och fingrarna 🙂 är det andra typer av nitar vet jag inte riktigt!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 11 =