Nabla Crème Shadow

Nabla Crème Shadow

Som jag skrev för ett tag sedan, så fick jag nyligen hem ett bautastort pressutkick från Nabla som fick mig att klappa händerna av förtjusning. I paketet låg bland annat några krämskuggor, några från deras senaste kollektion, Artika, och några från det andra sortimentet. Jag älskar krämskuggor, framför allt till när jag har lite dåligt med tid, men ändå vill ha lite effekt, får man dessutom tag i en riktigt bra krämskugga sitter dem som ett berg.

Nabla Crème ShadowNabla Crème Shadow

För dig som inte känner till Nabla, så är det ett italienskt märke som är helt cruelty free och dessutom veganskt. Priserna är väldigt överkomliga, vi snackar ca 110 kr för en krämskugga, och kvaliteten är fantastisk. Jag tycker definitivt att de kan mätas med t ex Make Up Store och MAC. Nabla Crème Shadow är av long-wear formula, vilket innebär att de sitter som ett berg och rör sig inte ur fläcken förrän dess att du tvättar bort dem. De sätter sig ganska fort, så man får vara lite snabbare vid applicering.

Nabla Crème Shadow swatches

Mina favoriter är Aurora, Bakery och Husky. Förmodligen kommer jag missbruka Bakery, en helt perfekt vardagsnyans om du frågar mig.

Samtliga skuggor finns på Nablas hemsida och de shipar till Sverige, så det är bara att shoppa på.

*Pressutskick

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Linda och Ida har blivit väldigt betagna av Creme Shadows och jag håller väl med dem till viss del. Skuggorna […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *