NABLA Magic Pencils

NABLA magic pencilKommer du ihåg att jag för ett tag sedan skrev om två stycken superbra pennor från NABLA? (Om inte kan du läsa här) Nu har NABLA släppt två nya färger av Magic Pencil! Detta är en penna som kan användas på massa olika sätt – på vattenlinjen, för att definiera och städa upp bryn och eyeliner, highlighta amorbågen och ögonvrån – ja användningsområdena är många! NABLA Magic Pencils är superkrämiga, vattenfasta och sitter där du sätter dem, så var lite försiktig. De nya nyanserna heter Nude Dark (innerst) och Nude Light (ytterst).

NABLA magic pencilPga klantigast i världen råkade jag knäcka en spets när jag öppnade förpackningen, så det får ni leva med. Jag hade önskat någon nyans mörkare också, det känns som det finns en nyans för oss superbleka, en för de som inte ser döende och sedan för den som är lite mer gyllene, men inget för den med mörk hud, alla vill väl ha magiska pennor? (Hint NABLA, hint).

NABLA magic pencil swatchesI alla fall finns dessa ute från och med idag och går att beställa från NABLAs hemsida. Såg även att Craycray.se tagit in delar av NABLAs sortiment och bland annat mellantonen Nude av Magic Pencils.

NABLA testar inte på djur och dessa pennor är veganska.

*Pressutskick
cruelty-free2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 5 =