NARS Soft Matte Complete Concealer

Nars Soft Matte Complete Concealer ChantillyJag har en ny favoritconcealer! Tillåt mig att presentera Nars Soft Matte Complete Concealer! Detta är en concealer på burk i krämig formula – vi kan väl säga som så att detta är inte vad jag brukar föredra, men tjena vad bra den är! Vanligtvis brukar jag vilja ha en flytande concealer och helst då på tub, men jag kan definitivt leva med mecket i att skopa upp concealer ur burken när den är såhär bra. Kom ihåg att denna typ av produkter samlar rätt ordentligt med bakterier om du sticker ner fingrarna eller smutsiga penslar i den, så använd helst något som är rent och fräscht när du skopar ur produkt. Jag själv brukar använda en liten spatel. Hur gör du? Blundar du för faktumet om bakterier och kör med fingrarna eller försöker du vara duktig?
Nars Soft Matte Complete Concealer ChantillyNars Soft Matte Complete Concealer Chantilly är den ljusaste färgen i ett klart godkänt färgspektra om 16 olika nyanser. Nars Soft Matte Complete Concealer Chantilly är yttepytte mörkare än Radiant Creamy Concealer i samma färg, men enligt mig är den en positiv sak då jag tyckte att den var lite för spökig. Chantilly är väldigt ljus och passar dig som vanligtvis brukar få välja en av de ljusaste nyanserna på baser. Chantilly har en lätt ton av gult, med andra ord perfekt för att trolla bort lila och blått under ögonen.
Nars Soft Matte Complete Concealer ChantillyHär ser ni mitt nylle innan concealer. Jag har ett tunt lager av BareMinerals Complexion Rescue överallt utom under ögonen. Som ni säkert ser drar jag åt det lila hållet med ett lätt släng av rött. Just denna dag såg jag ovanligt pigg ut, annars brukar jag vara lite mörkare.
Nars Soft Matte Complete Concealer Chantilly SwatchOch här har ni efter! För att ni ska kunna se finish på concealern har jag inte pudrat den, men jag upplever att den sätter sig lite mattare än vad ni kan se här. Jag tycker att den täcker mörka ringar alldeles galant och jag totalt älskar att den är så förbannat dryg! Det behövs verkligen bara yttersta minimängd för att få ett bra och väl täckt resultat. Det fina med att det behövs så lite produkt är att huden inte allt upplevs som kakig eller att det är mycket smink på.

Gällande om den lägger sig i linjer eller ej, så är jag av den fasta åsikten att det inte existerar en concealer som inte lägger sig i fina linjer (utan hjälp av puder dvs). Med Complete Concealer kan dra mig så långt som att detta är en av de bättre jag testat och som håller sig ganska fint på plats. Jag har testat utan att pudra och det funkar helt klart okej, men att fixera är att föredra.

Enligt mig appliceras denna concealer bäst med fingrarna och för bästa hållbarhet så pudra med ett löspuder efter behag. Jag har tyvärr inte riktigt luskat rätt på huruvida Nars Soft Matte Complete Concealer är vegansk eller ej, men Nars testar i alla fall inte på djur. Prislappen på denna godsak ligger på drygt 250:-, tror jag, har slarvat bort pressinfon så lite osäker. Finns på Sephora! Har du testat? Vad tyckte du i så fall?

*Pressutskick

Update 9/7-17: NARS är inte längre cruelty free och därför kan jag således inte längre rekommendera märket.

5 Kommentarer
 1. Elsa
  Elsa says:

  Är så sugen på att testa! Skulle du rekommendera den för någon som är en riktig torris, alltså även under ögonen? Och på din fråga brukar jag helt sonika vända upp å ner på valfri pensel och använda det som hemmagjord spatel, funkar prima.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej Elsa! Jag vet inte, jag är också torr och brukar tycka rätt illa om produkter som inte är en flytande concealer. Men jag upplever inte att denna framhäver torra partier mer än någon flytande concealer. Men om du kan så gå och kläm lite – är du supertorr vet jag inte om jag vågar rekommendera den 🙂

   Svara
 2. Saffron
  Saffron says:

  Är ofta skeptisk till burk-concealer med, men har bara hört fantastiska saker om denna. Och jag gillar ju NARS så det blir nog en tripp till sephora i framtiden!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag med! Skulle nog helt ärligt inte tittat två gånger på denna pga burken, men jag gillar verkligen var jag får. Kläm lite på den, den är härlig!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *