Ny favorit: NYX Control Freak Eyebrow Gel

NYX control freak eyebrow gel
Nyx control freak eyebrow gel

eyebrows with nyx control freak eyebrow gel
Jag har hittat en ny favorit till brynen: NYX Control Freak Eyebrow Gel! Helt fantastiskt bra och dessutom väldigt prisvärd!

Min bryn är ganska täta, jag har långa strån och de vill helst mest göra som de vill, gärna peka lite nedåt. Jag har provat massor av olika bryngelér, men brukar inte vara särskilt impad eftersom de helt enkelt inte pallar av mina egensinniga bryn. Med detta sagt så tycker jag definitivt att Control Freak lever upp bra till sitt namn – mina bryn håller formen fint utan att för den sakens skull vara alldeles för stela, borsten tar upp lagom mycket produkt och jag stör mig faktiskt inte på att det är en stor borste, det går alldeles utmärkt ändå!

På bilden ovan har jag använt NYX Micro Brow Pencil i färgen taupe (kanske något för ljus egentligen), IsaDora Brow Shaping Gel i färgen Dark Brown (mest för att sätta färg på stråna) och sist ut NYX Control Freak, som förresten är helt genomskinlig.

Kommer utan tvekan köpa igen!

NYX Control Freak Eyebrow Gel kostar 95 kr/9 g

Vegansk och ickedjurtestad!

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Noir Mascara Ögonskuggspalett: NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette Ögonbrynsgel: NYX Control Freak Eyebrow Gel, IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown Ögonbrynsprodukt: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *