Plåtningen på Emporia

Emporia photoshoot s

Som jag skrev i fredags var jag i Malmö i helgen för att göra en plåtning på Emporia som anordnat modedagar. Bland annat fanns det modevisningar, utställningar och möjlighet till att bli stylad av olika företag, kul grej!

En kompis till mig, Stefan Larsson, hade en utställning på bilder, några ser du i bakgrunden och som du kanske ser så föreställer en av bilderna mig (det är ingen riktigt fågel, så du behöver inte vara orolig)! Dessutom ställde vi till med en plåtning där Stefan plåtade och jag  sminkade och fixade hår på den fagra, underbara modellen och vännen Petra (Stockholmsgruppen). Alltid en fröjd att få sminka henne! Visst är hon snygg?

Kul nog har jag fått en video skickad till mig av Mats “Wolw” som var på plats och filmade spektaklet! Om du är nyfiken på att se supergamla modellbilder på mig så kan du klicka dig in på hans hemsida, länk i hans namn (:

Ida K, March 2015 from Mats Wolw Jönsson on Vimeo.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *