Recension av bittertjej_88

Den här veckan, alltså skjut mig vad tråkig! Istället för att gå på roliga event med t ex IsaDora och besöka Hud- & Kosmetiksmässan, så sitter jag och jobbar övertiden of doom. Så urbotat tråkigt. För att pigga upp mig själv har jag internetshoppat (smart Ida, smart) och sitter as we speak med ett fantastiskt, knastrande doftljus från WoodWick framför mig. Försöker i alla fall. Med detta sagt är jag idag en rätt bitter tjej. Därför tänkte jag ta ut denna bitterhet på en produkt som jag genuint tycker är så dålig att du kan stoppa tillbaka plånboken i väskan.

Jag pratar om Nivea Refining Clear-Up Strips. Detta är alltså en produkt i form av små plåster som ska ta bort pormaskar och orenheter från området du behandlar. Det du gör är att fukta området du vill behandla med vatten, applicerar plåstret, låter verka i 10-15 min och sedan tar du försiktigt bort det. Låter enkelt och bra va? Enkelt är det ja, men bra, nej.

nivea refining clear-up stripsOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Önskar verkligen att jag hade tagit en bild på min näsa efter jag använt plåstret! Röd, svidande och med en inte ett dugg renare näsa. Däremot såg porerna riktigt arga ut, typ som att de öppnat upp sig 20 storlekar, men med allt skit kvar i dem. Undersökte även plåstret, men där satt inga pormaskar eller skräp, vilket borde vara lätt och se eftersom de är vita. Plåstret blir för övrigt hårt som cement, så även om du följer instruktionerna med tid, applicering osv så gör det förbannat ont att avlägsna. Nu kan en tro att jag kanske hade otur eller gjorde något fel med produkten, men jag testade den även på sambon till punkt och pricka enligt instruktioner. Han reagerade inte lika argt på dem, men de fungerade inte bra alls på honom heller, dock har han mer pormaskar än mig, så lite satt det i plåstret. För dig med känslig hud skulle jag vilja höja ett varningens finger, huden jag hade behandlat var lite lätt svidande i två dagar.

Du förstår säkert att jag inte rekommenderar denna produkt. Förstår verkligen inte heller varför jag köpte Nivea Clear-Up Strips då produkten absolut inte är djurvänlig, vilket jag borde kunnat räkna ut på en millisekund. Skyller på att jag shoppade på väldigt tom mage en sen fredags eftermiddag. Om du mot förmodan vill testa produkten säljer Kicks dem för 60 kr och då får du åtta plåster varav fyra till näsan.

Har du testat Nivea Clear-Up Strips? Vad tyckte du?
Update: Nivea testar inte på djur. Felaktig info från mitt håll!

3 Kommentarer
 1. Yohanna
  Yohanna says:

  Inte den men en liknande grej som faktiskt var bra. Köpte tyvärr bara en förpackning i New York men ska köpa dem nästa gång också! Hade betalat mycket för att bli av med allt skit i porerna i näsan!

  Svara
 2. Vividragonfly
  Vividragonfly says:

  Och jag tycker att de är superbra! På mig funkar de klockrent. Nu har jag inga stora porer men nog drar de upp det som är i dem! Dock kan de aldrig ersätta en portömning hos hudvårdsspecialist!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *