Recension: Clinique All About Eyes Rich

Clinique All About Eyes Rich är en ögonkräm som lovar att ta bort mörka ringar under ögonen, skuggor, svullnader, fina linjer, detta ska ske snabbt och vara långvarigt.  Ska även stimulerar det naturliga kollagenet i huden och stärka hudens fuktighetsbarriär. Låter ju bra, eller hur?

clinique

Jag har nyss grävt mig genom en av dessa burkar och den är nu helt slut. Och jag är ganska besviken, för jag kan inte se att den skulle gjort något av de den utlovat, förutom att återfukta. Inga mörka ringar har reducerats, inga skuggor, inga svullnader och inga fina linjer, allt ser ut precis som innan denna kräm kom i kontakt med mitt ansikte. Med andra ord, inte imponerad.

Efter att jag har använt upp ganska många olika ögonkrämer börjar jag undra:
1. Är det så att jag generellt förväntar mig för mycket?
2. Väljer jag konstant fel produkter?
3. Eller om det bara är så att typ alla företag överdriver effekten av sin produkt så mycket att det inte går att bli annat än besviken?

Jag kommer tro att det mest är nummer tre, i alla fall fram till att någon bevisar mig motsatsen. Börjar känna mig lite som Shania Twain när det kommer till mina utlåtande om ögonkrämer…

I vilket fall som helst gör Clinique All About Eyes Rich sitt jobb när det kommer till att återfukta. Inget att klaga på där.

Pris: 355 kr/15 ml. finns på Kicks, Åhléns mm.
Betyg: 3/5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *