Rituals Shanti Shower Duscholja

De flesta av oss känner till, och har förmodligen också provat, Rituals duschskum, men har ni provat deras duscholjor? Det hade inte jag, förrän innan jul. Eftersom jag är en torris tänkte jag att det vore trevligt att fylla på duschartelleriet med en olja, och eftersom jag generellt är väldigt förtjust i Rituals produkter och älskar typ alla produkter ur Indian Rose-serien föll mitt val på deras Shanti Shower.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doften är underbar, rengör milt och känns återfuktande och skön. Generellt tycker jag att det är ganska tråkigt att smörja in mig, vilket gör att det är så himla skönt att denna lämnar huden mjuk och elastiskt. Jag skulle vilja säga att min hud känns mindre torr sedan de andra duschprodukterna fick lämna rum för oljan.

Nu kan jag tyvärr inte säga hur effektiv produkten är att få undan svettlukt, detta eftersom jag fortfarande, 26 år gammal, blir genuint förvånad de få gånger jag luktar svett. Ibland undrar jag ens om jag kommit in i puberteten med min avsaknad av svettlukt, hår under armarna och bröst.
I vilket fall som helst kommer Rituals Shanti Shower Duscholja att få bo kvar hos mig, jag gillar den faktiskt t o m bättre än deras klassiska duschskum!

Pris: 85 kr/200 ml

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *