Sampar Glamour Shot Eyes

sampar glamour shot eyes

Sampar Glamour Shot Eyes är en produkt som är till för att snabbt reducera synbarheten av mörka ringar, rynkor och fina linjer, samt ska den ljusa upp mörka områden kring ögonen och ge en utsuddande effekt.Produkten ska ge resultat redan efter en minut, men kan ta ett par minuter till på sig på vissa. Innehåller hyaluronsyra som hjälper till att återfukta. Används efter ögonkräm och ska baddas in tills den torkar.

För mig är det där med att vara mörk under ögonen och smårynkig ganska känsligt, det är mitt “värsta” skönhetsproblem som jag i perioder kan må lite dåligt av och det känns som jag vid detta lag kan ungefär alla knep för att sminka bort mörkheten. Därför är jag väldigt förtjust i Glamour Shot Eyes.

Detta är en produkt som jag använder, och kommer fortsätta att använda, när jag inte bär smink men vill se något fräschare ut. Detta eftersom jag inte tycker att produkten är helt ultimat att sminka på. Sampar tycker att man kan lägga makeup efter 5 minuter, men jag tycker det kan se lite kakigt ut och det kan fästa lite ojämnt. Då har jag provat lite olika appliceringstekniker och produkter.

Med detta sagt får ni även se hur resultatet ser ut några minuter efter applicering. Jag har inte retuscherat bilderna på något sätt, inte ens ljuset på dessa bilder är fixat, allt för att visa ett så sanningsenligt resultat som möjligt. Jag tycker att resultatet är jättebra då mina linjer inte alls syns lika mycket, svullnad dämpas och jag älskar den utsuddande effekten under ögonen. Kan önska att den skulle ljusa upp något mer. Doften är mild och något jordig.

sampar glamour shot eyes before and after

Jag ger Sampar Glamour Shot Eyes 4/5 i betyg. Det enda som drar ner är att den inte är superb att sminka på. Glamour Shot Eyes är en produkt för alla som snabbt vill se fräschare ut, stressade föräldrar, modeller som ska på casting eller för dig som ska sova över hos nya killen eller tjejen första gången. Bra grej att ge pojkvännen, killar vill också vara fina.

Pris: 269 kr/10 ml. Finns att köpa på Eleven.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 14 =