Satte fyr på håret

Och poff sa det! Nu är jag eldröd i håret. Tröttnade på att vara naturligt rödhårig, men kände mig inte redo att ge upp att vara ginger, jag menar, hur översnyggt är inte rött hår när man är typ genomskinligt blek? Jag trivs som fisken i alla fall! Mycket nöjd och kommer inte klippa av mig håret eller något sådant dumt nu när jag fått lite förändring! Tror dock inte att det framgår av bilderna hur rött det egentligen är! Men om ni jämför med den undre bilden kommer ni definitivt se en markant skillnad!


0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] blev bättre än jag trodde och jag vill bara titta mig i spegeln, som den narcissist som jag är. Här kan ni se skillnaden före och efter! Förresten så är detta den bästa bilden någonsin på Yoda! EVIL SANTA […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *