Tantalum Magazine/Fresh Perspective

I denna månads upplaga av Tantalum Magazine finner ni en story som jag sminkat och stylat hår till, skitkul! Detta är en clean beautyserie som jag gjorde i höstas, behind the scenes finns här! Trixi är en ganska färsk modell, men som snabbt håller på att bli ett ansikte att räkna med – vilket jag förstår! Hon har helt fantastisk hud och underbara läppar. Kan avslöja att jag använde mer eller mindre ingen foundation, utan bara lite lystergivande produkter och concealer på henne, och detta till en beautyserie! Då kan ni själv tänka er hur fin hud hon har! Min favoritbild är den sista!

Här finns serien på Tantalums hemsida, inom kort kommer dessutom en intervju med mig publiceras.

FRESH-PRESPECTIVE-1 FRESH-PRESPECTIVE-2 FRESH-PRESPECTIVE-3 FRESH-PRESPECTIVE-4

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *