By Terry Cellularose Blush Glace Frozen Petal

By Terry Cellularose Blush Glace Frozen PetalHar du 400 spänn över och en brinnande längtan efter ett rouge som blir ett med huden och som doftar ros? By Terry Cellularose Blush Glace is your bae. Jag har vissa motstridigheter till burken, men är du bara inget äckel och stoppar smutsiga penslar eller fingrar i den är det ok. Jag skulle även rekommendera att denna produkt appliceras hemma och att den står på sminkbordet. P.g.a förpackningen, den är liksom inte assmart, men det gör inte sådär supermycket eftersom resultatet av produkten är mums.
By Terry Cellularose Blush Glace Frozen PetalBy Terry Cellularose Blush Glace appliceras bäst med fingrarna eller någon form av buffing brush, så låt beautyblendern vila lite. För absolut finast resultat tycker jag att du ska applicera denna på en fuktig foundation, med andra ord inte en hit att toppa upp på en puderfoundation eller efter att du har pudrat. Blöta produkter med blöta produkter och torra med torra. Ni har hört det innan, låter tråkigt, men generellt är det en guideline du har nytta av.

Nyansen Frozen Petal är, för mig, ren porr eftersom det är någon varm, helt fantastisk rosa, en laxrosa (fan vad jag hatar den beskrivningen) nyans som gör under med hudtonen. Nomnomnom. Såhär kan By Terry Cellularose Blush Glace Frozen Petal se ut på huden:
Glow makeup freckles Behöver du By Terry Cellularose Blush Glace Frozen Petal? Om du känner att du behöver ett rouge och gillar krämrouger – jepp! Jag tycker detta är ett helt fantastiskt rouge och tillsammans med Nabla Blossom Blush Kendra är det ett av de rouge jag absolut oftast använder.

I detta vill jag bara nämna att jag hoppas att ni förstår att de produkter jag väljer att lyfta fram på bloggen är sådana som sticker ut och är speciellt bra (och ibland speciellt dåliga). Jag har varken tid eller lust att sitta och skriva om medelmåttor som varken bör inhandlas eller uppmärksammas. Generellt är jag rätt emot någon slags masskonsumtionshysteri, så se min blogg som ett ställe att få ärliga åsikter och ett ställe där du bara hittar saker som jag tycker är spännande och rekommenderar (eller dissar). Jag orkar inte sitta och skrika om nyheter, vad säger ni, det är väl ändå trevligare med riktigt bra produkttips?

By Terry Cellularose Blush Glace Frozen Petal kostar ca 415:- och finns på t ex Eleven och mer välsorterade sminkbutiker. Icke djurtestad men osäker på om innehållet är veganskt eller ej.

************UPDATE BY TERRY ÄR INTE CRUELTY FREE MER***************************

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *