Makeuplook: This years love

Detta är då min nyårsmakeup – något sen, men här är den. Jag satsade på ett par slarviga brunsotiga ögon med mycket fokus under ögonen. Älskar att ha skuggor långt ner! Dels på grund av att ögonen ser större ut med en skugga ner till, dels för att det blir mer effekt, men antagligen nog mest för att om man, som jag, ofta är mörk under ögonen så blir det en typ av “konstnärlig trötthet” istället för den typen som får en att se ut som sju svåra år…
Eftersom jag ångrade mig mitt under tillverkningen av en utsläppt backslick (inte att rekommendera när du redan kletat vax i håret) så fick jag till en smärre hårkatastrof och satt i ungefär hundra år och försökte arbeta om håret – så länge att jag inte snabbt hann tvätta ur det. Så frisyren blev en tråkig, stram hästsvans. Satt som berget dock. Av denna anledning kände jag mig lite tråkig och drog senare på ett lager rött läppstift för att få till lite mer dramatik sådär till nyår. (Hade skitroligt, så roligt att jag var i säng halv åtta på morgonen…)

nyårxx

Bas
MAC Face and Body Foundation C1
Maybelline Fit Me Concealer nr 115
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light)
Lancôme Éclat Miracle ”Serum of Light Universal Radiance Booster” (primer)
Illamasqua Cream Pigment Androgen

Ögon
Max Factor 2000 Calories Mascara
ELF Cream Eyeshadow Bronzed
Färg Matt Eyeshadow Choklad + Knäck
Färg Skimmerskugga Silver Metallic
Make Up Store Eye Pencil Black

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *