Tips till alla med hund

Duktig Vovve Jag har gått på min allra första Facebook-reklam i form av en prenumerationsbox från ett företag som heter DuktigVovve. Det är typ som GlossyBox fast till din hund. Jag hittade ett prova-på-erbjudande för 79kr och kände att det där ska ju bara mina små fluffiga änglar få. I boxen finns det godis och leksaker till ett värde av 300 kr. Helt ärligt tycker jag innehållet i boxen var helt fantastiskt bra och det är absolut inget skräp utan kvalitetsgodis och leksaker! Hoppas verkligen att efterföljande boxar är lika bra!
Duktig VovveYoda undersökte glatt innehållet och var mycket nyfiken och exalterad. Ninja låg mest framför mig och viftade på svansen och sa “GE MIG”.

Bra att veta i övrigt, som jag tycker är asgrymt, är att du kan ställa in hur ofta du vill ha boxen och att du kan göra uppehåll. Jag har satt att hundarnas nästa box ska komma först i september och sedan varannan månad efter det, annars kommer vi nog drunkna i hundgodis här hemma. Du väljer förresten också vilken typ av box hunden ska ha baserat på dess storlek, mina doggos får den som heter Liten Hund. En box kostar sedan 278 kr/mån.
Duktig VovveAskul tycker vi! Har du testat DuktigVovve? Är du och dogsen lika exalterade som jag?

(Detta är inte pressprover eller sponsrat, tycker bara detta är en fantastisk kul idé för alla som gillar att skämma bort sin vovve)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *