Tre skönhetsfavoriter i mars

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är jag tillbaka med ett favoritinlägg. Detta är då alltså produkter som jag sträckt mig lite extra efter under marsmånad, men som jag inte riktigt känner att jag har så mycket att säga om att jag kan skriva ett helt inlägg. Denna gång har jag dessutom försökt hålla mig till att plocka ut budgetprodukter så det finns något för alla att inspireras av!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Garnier Micellar Cleansing Water är en riktigt snabb och bra lösning för att ta bort makeup och rengöra ansiktet snabbt. Jag brukar alltid ha med mig ett micellärvatten till plåtningar, eftersom det är ett milt sätt att ta bort t ex läppstift och ögonskuggor utan att för den sakens skull förstöra hela makeupen. När jag är lat och inte orkar tvätta ansiktet “ordentligt” sträcker jag mig gärna efter denna. Väldigt ödmjukt pris på ca 40 kr/400 ml. Finns på t ex H&M

smudge pot hit the town elf

ELF Smudge Pot Hit The Town är en krämig, väldigt lättarbetad skugga i en skön antracitgrå, skimrig färg som jag blivit väldigt förtjust i. Nu kanske jag är lite taskig som visar en produkt från ELF eftersom det inte kommer gå att handla från deras sida i Europa mer (vet dock inte om det finns andra försäljningsställen som vi européer kan handla från), men den är ju så fin! Sitter som berget gör Hit The Town också. Gillar! Jag betalde ca 25 kr för denna. (Vet att det ser ut som jag räcker finger till skuggan, men orkade inte ta nya bilder, så ni får leva med min passiv-aggressivitet)

peggy sage shimmering illuminating powder caramel
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Caramel är ett bronzingpuder som ger galen lyster! Detta är ingen produkt som jag använder på mig själv (annat än som ögonskugga) av den enkla anledning att jag är alldeles för blek! Däremot älskar jag att använda den på andra som inte är fullt lika heavy metal-bleka eftersom den ger det där Victoria’s Secret-glowet som vi alla älskar… Finns att beställa på Peggysage.com och även i butik i Malmö på Djäknegatan, kostar ca 100 kr. För er som är nyfikna på Peggy Sage kan jag rekommendera ett besök – de har MASSOR av roliga saker i butiken!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *